Sākums Receptes Jaunumi Sortiments Uzņēmums Atsauksmes

Garšvielas BBQ Tex Mex THAI India Spicy World

Malts kanēlis

Malts kanēlis



Aromātiskais kanēlis – viena no vissenākajām garšvielām pasaulē. Kanēli, pateicoties tā antiseptiskajām īpašībām, uzskata arī par nemirstības simbolu. Mēs, galvenokārt, kanēli izmantojam, lai piešķirtu patīkamu garšu konditorijas izstrādājumiem, saldajiem ēdieniem, putrām un saldējumam. Kanēlis labi piemērots āboliem, ābolkūkām un piena rīsu zupai. Santa Maria kanēli vērts izmēģināt, gatavojot arī ēdienus, kuros tiek izmantota maltā gaļa, taču īpaši interesantu garšu kanēlis piešķir ēdieniem, kas gatavoti no cāļa un broilera gaļas. Maltu kanēli var pievienot arī kafijai.

Kanēļa ārstnieciskā iedarbība:

  • ½ tējkarote kanēļa uz tasīti tējas palīdz pret grēmām.
  • 1 tējkarote kanēļa uz glāzi ūdens – labs antiseptiskais līdzeklis mutes skalošanai.
  • Ārsti Senajā Ķīnā neizrakstīja nevienu recepti, nepievienojot tai kanēli. Kanēlis labi noder saaukstēšanās gadījumos, mazina nogurumu un veicina mīlas kaisli.

Padoms:

  • Pārkaisiet notīrītus un sagrieztus augļus – persikus, nektarīnus, bumbierus un ābolus – ar kanēli un cukuru un cepiet cepeškrāsnī, līdz cukurs kļūst zeltains. Saldo ēdienu pasniedziet galdā siltu ar krējumu vai saldējumu.
Receptes:

Cepti banāni ar vaniļ ...

Zemeņu Margarita ar c ...

Tītara gaļas rulete a ...

Saldās ruletītes ar a ...

Karsta ābolu-dzērveņu ...

Karstais ābolu desert ...

Augļu iesmiņi

Krēmīgā šokolādes kūk ...

Auzu pārslu standziņa ...

Vistas kājiņas ar pap ...

Deserts ar kanēļa mai ...

Cepta zivs ar saldaji ...

Cepta pīles krūtiņa a ...

Piparkūku kūka

Pikantais ābolu ievār ...

Āboli ar kanēli un la ...

Tortiļu ruletītes ar ...

Saldie tortiļu kanelo ...

Ābolu un lazdu riekst ...

Tomātu un sīpolu salā ...

Svaigā siera kūciņas

Kanēļa cepumi ar lazd ...

Siera kūka ar pistāci ...

Šokolādes kūka ar ape ...

Ābolu pankūkas ar tim ...

Riekstu kùka ar safrà ...

Kakao un cili trifele ...

Uzmundrinošà kafija a ...

Kakao un cili cepumin ...

Brùklenu parfè